Adakah myBurgerLab Telah Mendapatkan Pensijilan Halal Jakim? Ya, Kami Sudah.

Ya. Bermula Julai 2023, myBurgerLab telah memulakan perjalanan mendapatkan Sijil Halal Jakim untuk Dapur Berpusat dan Restoran milik kami. Berikut adalah status halal setiap cawangan:

Komitmen myBurgerLab KEPADA Pensijilan Halal:

Sejak pembukaan kami pada tahun 2012, myBurgerLab sentiasa berbangga menjadi jenama yang menghargai kepelbagaian dan kepercayaan dalam komuniti. Kami mengakui kepentingan memenuhi keperluan komuniti Malaysia yang beraneka ragam. Setelah 12 tahun berusaha, akhirnya kami dapat memenuhi janji kami untuk menjadi jenama yang disahkan Halal.

Refleksi:

Sumber Gambar: Focus Malaysia

Perjalanan kami mendapatkan sijil Halal sebagai sebuah SME bukan perjalanan yang mudah. Dari proses yang ketat hingga ke perubahan operasi yang diperlukan, cabarannya adalah besar, tetapi kami tetap teguh dengan komitmen kami. Untuk pemahaman yang lebih mendalam mengenai cabaran yang dihadapi oleh SME dalam mendapatkan sijil Halal, anda boleh membaca perspektif yang berwawasan dalam artikel ini di Focus Malaysia.

Sijil-sijil:

kami akan terus memastikan anda dikemas kini mengenai usaha kami untuk mendapatkan sijil Halal di semua cawangan restoran myBurgerlab, dan kami juga berterima kasih atas kesabaran dan sokongan dari pelanggan yang tidak terhingga. Sijil-sijil ini bukan sekadar formaliti, tetapi ianya adalah janji untuk menjaga amanah yang anda berikan kepada kami dalam menyediakan makanan yang berkualiti, inklusif, dan Halal.

Nantikan lebih banyak berita mengenai kemajuan kami, dan kami tidak sabar untuk menyambut semua orang untuk menikmati tawaran kami dengan keyakinan penuh terhadap status Halal kami.

Leave a comment